Kalendár

Júl
P U S Š P S N
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Aktuality
07.07.2020

Ponuka práce formou dohody

voľná pracovná pozícia: kuchár (pre viac info kliknite sem).
30.06.2020

Ukážky prvej pomoci na ZŠ Abovskej,

ktoré prezentovali naši tréneri prvej pomoci v spolupráci s OR PZ Košice (pre viac info kliknite sem).
30.06.2020

Plán riešenia krízovej situácie v súvislosti

s rizikom výskytu ochorenia COVID – 19 v poskytovaných sociálnych službách (pre viac info kliknite sem).
24.06.2020

Oznam pre stravníkov zľavneného stravovania

o zmene možnosti vyzdvihnutia stravných lístkov (pre viac info kliknite sem).
22.06.2020

Poďakovanie mesta Košice za pomoc a prácu

počas pandémie koronavírusu (pre viac info kliknite sem).
19.06.2020

Rúška ušité dobrovoľníkmi

aj naďalej distribuujeme tam, kde sú potrebné (pre viac info kliknite sem).
12.06.2020

Kyberšikana a online hrozby mládeže

Online priestor sa stal za posledné roky našou neoddeliteľnou súčasťou a prináša množstvo výhod, ale i nástrah. Jednou z nich je aj kyberšikana. Viac infromácií o tomto projekte Mládeže SČK sa dozviete v  reportáži (pre viac info kliknite sem).
04.06.2020

Svetový deň darcov krvi - 14. jún 2020

slávenie svätej omše za darcov krvi a deň otvorených dverí v NTS SR (pre viac info kliknite sem).
0/0

JEDÁLEŇ SČK ÚzS Košice - mesto

Oznam pre stravníkov jedálne: http://kosice.redcross.sk/news/_oznam_pre_stravnikov_jedalne_sck_uzs_kosice-mesto

V prípade záujmu o obedové menu je potrebné si ho rezervovať najneskôr v daný deň výdaja obedov do 08:00 hod. na t.č. 0948 443 650 alebo na jedalen.ke@redcross.sk.

JEDÁLNY LÍSTOK 28. TÝŽDEŇ 

PONDELOK 06.07.2020

polievka: Paradajková s cestovinou

1. Čevabčiči, zemiaky varené s maslom a petržlenovou vňaťou, horčica, cibuľa

2. Jablkovo-tvarohová žemľovka

UTOROK 07.07.2020

polievka: Vývar s cestovinou a zeleninou

1. Kuracie plátky s nivovou omáčkou, ryža dusená, hranolky pečené v rúre, zeleninová obloha

2. Strapačky s kyslou kapustou

STREDA 08.07.2020

polievka: Zeleninová s liatym cestom

1. Hovädzí guláš, knedľa kysnutá

2. Brokolicovo-syrové fašírky, zemiaková kaša, šalát uhorkový

ŠTVRTOK 09.07.2020

polievka: Polievka zo zeleného hrášku

1. Bravčový perkelt, tekvicový prívarok, chlieb

2. Knedličky plnené jahodovou a slivkovou plnkou a polevou

PIATOK 10.07.2020        

polievka: Šampiňónový krém

1. Pečené plnené kuracie stehno, ryža dusená, kompót                    

2. Zeleninový šalátový tanier s vajcom, krutónmi, dressingom a slaninkou

Hmotnosť mäsa je uvádzaná v surovom stave. 

Obedové menu pre Vás pripravujú p. Leškovská a p. Bradáčová. 

 

Galéria - Jedáleň

Súbory na stiahnutie

7 Princípov Časopis zvesti